Alkeiskurssit

Alkeiskurssi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille n. kymmenestä ikävuodesta alkaen. Miekkailu on lajina todella hauska ja mukaansa tempaava. Tutustu lisää miekkailuun.

Alkeiskurssilla opitaan kalpamiekkailun perustiedot ja taidot. Kurssimaksu on 70 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Jos samasta perheestä osallistuu useampi alle 18 vuotias kurssille, niin toisesta sisaruksesta alkaen he saavat -50% sisarusalennuksen kurssin hinnasta.

Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen kauden loppuun saakka. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Pyhän Olavin Miekkailijat järjestävät vuosittain pari alkeiskurssia. Jos ilmoittautuneita on tarpeeksi, kursseja voidaan järjestää enemmänkin. Yleensä kurssit ovat syksyllä ja keväällä. Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi seuraavalle kurssille.  Eikä huolta jos alkeiskurssi on juuri ennättänyt mennä ohi,  täytettyäsi yhteistiedot ilmoitamme sinulle seuraavasta alkeiskurssista heti kun kurssin ajankohta varmistuu.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä 

Tulevat alkeiskurssit

Kevään 2024 alkeiskurssi järjestetään 3.-5.2.2024.

Alkeiskurssi on kestoltaan yhteensä kymmenen tuntia.

Kurssiaikataulu:

Lauantai 3.2. klo 10:00-14:00,

Sunnuntai 4.2. klo 10:00-14:00 ja

Maanantai 5.2. klo 18:00-20:00.

Paikkana Kyrönniemen kentän katsomon alla oleva sali, Kyrönniemenkatu 5.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon. Lauantai- ja sunnuntaipäiville on hyvä ottaa pientä evästä mukaan, esimerkiksi leipää, hedelmiä, välipalakeksejä, mehua tms.  30min ruokatauko puolilta päivin.

Ilmoittautumiset

a) alapuoleisen ilmoittautumislomakkeen kautta TAI

b) sähköpostitse toimisto@pyhänolavinmiekkailijat.fi

Kurssimaksu on 70 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Jos samasta perheestä osallistuu useampi alle 18 vuotias kurssille, niin toisesta sisaruksesta alkaen he saavat -50% sisarusalennuksen kurssin hinnasta.

Lisätiedot toimisto@pyhanolavinmiekkailijat.fi tai nolla viisi nolla – 586 4175. 

Kampea itsesi kentän katsomon alle, sinne missä kalpojen kolina kaikuu!

TERVETULOA KURSSILLE!


HUOM! Tule tutustumaan miekkailuun To 18.1. klo 18-20 tai Ma 22.1. klo 18-20. Tutustumisen hinta on 9 eur, mikä hyvitetään alkeiskurssimaksussa, jos osallistut seuramme seuraavalle alkeiskurssille. Paikka on  kyrönniemenkatu 5!

Täytä lomake ilmoittuaksesi seuraavalle alkeiskurssille.

Pyhän Olavin Miekkailijat ry