Alkeiskurssit

Alkeiskurssi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille n. kymmenestä ikävuodesta alkaen. Miekkailu on lajina todella hauska ja mukaansa tempaava. Tutustu lisää miekkailuun.

Alkeiskurssilla opitaan kalpamiekkailun perustiedot ja taidot. Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen kauden loppuun saakka. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Pyhän Olavin Miekkailijat järjestävät vuosittain pari alkeiskurssia. Jos ilmoittautuneita on tarpeeksi, kursseja voidaan järjestää enemmänkin. Yleensä kurssit ovat syksyllä ja keväällä. Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi seuraavalle kurssille. Eikä huolta jos alkeiskurssi on juuri ennättänyt mennä ohi, täytettyäsi yhteistiedot ilmoitamme sinulle seuraavasta alkeiskurssista heti kun kurssin ajankohta varmistuu.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä

Tulevat alkeiskurssit

Syksyn 2020 alkeiskurssi järjestetään lauantaina 26.9. klo 9:00 - 15:30 (6h) sekä kahtena seuraavana maanantaina 28.9.-5.10. klo 18:00 - 20:00 (2x 2h).

Alkeiskurssi on kestoltaan yhteensä kymmenen tuntia. Paikkana Kyrönniemen kentän katsomon alla oleva sali, Kyrönniemenkatu 5.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon. Lauantaina mukanaan voi ottaa pientä evästä (30 minuutin tauko puolilta päivin).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostilla pyhanolavinmiekkailijat@gmail.com tai puhelimitse nolla viisi nolla – 586 4175. Voit myös ilmoittautua alkeiskurssille mukaan sivulta löytyvällä lomakkeella.

Jos haluat tutustua lajiin ennen alkeiskurssia, siihen on erinomainen tilaisuus torstaina 24.9.2020 klo 18-20. Kampea itsesi kentän katsomon alle, sinne missä kalpojen kolina kaikuu!

Alkeiskurssin maksua varten saat alkeiskurssin alussa tili- ja viitenumerot.

TERVETULOA KURSSILLE!

Täytä lomake ilmoittuaksesi seuraavalle alkeiskurssille.

Pyhän Olavin Miekkailijat ry