Sponsorointi

Pyhän Olavin Miekkailijoiden toiminta perustuu pääosin vapaaehtoisvoimiin. Jäseniltä kerättävät jäsenmaksut ovat voitu pitää pieninä vapaaehtoistyön vuoksi, jotta raha ei muodostuisi kynnyskysymykseksi kenenkään miekkailuharrastuksen aloittamiseksi ja jatkamiseksi. Haluamme tarjota kaikille miekkailusta kiinnostuneille samat mahdollisuudet, riippumatta taloudellisista taustoista. Seuramme jäsenet voivat mm. käyttää seuran varusteita ja välineita, eikä omia miekkailuvarusteita ole välttämätöntä hankkia. Seuramme kulut muodostuvat pääosin tilavuokrasta, leiritoiminnasta ja varustekannan ylläpidosta.

Olemme perustaneet sponsorointisivun, jossa esitetään sponsorointikertymä sekä kerättyjen varojen käyttökohteet. Näin kaikki pääsevät seuraamaan mitä kerätyillä sponsorointivaroilla konkreettisesti tehdään. Kerättyjen varojen turvin pyrimme pitämään miekkailuharrastuksen kulut pieninä, avustuksilla pystymme tukemaan jäseniemme miekkailutaitojen kehitystä sekä uusimaan ja korjaamaan kuluvia miekkailuvarusteita.

Sponsoroinnissa juuri sinä, yksityishenkilönä tai yrityksen edustajana pystyt harkintasi mukaan osallistumaan seuramme kehittymiseen tarjoamalla meille taloudellista tukea. Haluamme tehdä tämän avoimesti, mutta sinä voit päättää haluatko olla anonyymi vai nimetty tukija. Kaikki lahjoitetut summat listataan julkisesti tälle sivulle, päivämäärän, nimesi, nimimerkkisi tai yrityksesi nimen myötä.


Katso sivun lopusta esimerkkejä hinnoista sekä ohjeet sponsorointiin!

Sponsorointitilanne NYT

Sponsori2019

ISO KIITOS KAIKILLE SPONSOREILLE!

Mitä rahalla saa?

Tässä muutamia esimerkkejä sponsorointikeräystavoitteistamme.

Huippuvalkku 300e

Saamme huipputason valmentajan kahdeksi illaksi valmentamaan seuramme harjoituksissa 300 eurolla. Järjestämme valmentajalle vapaaehtoisvoimin majoituksen ja ruokailun. Valmentaja on usein ollut Viipurin miekkailijoista tuttu Milan Safrin, joka on Olympiatason valmentaja ja osaa huomioida meidän nuoret vasta-alkajat kuin kokeneemmat konkarit. Valmentaja huolehtii kahden illan yhteisharjoituksista sekä pystyy antamaan henkilökohtaisia 20 minuutin oppitunteja noin kymmenelle halukkaalle.

Lasten/nuorten turvallinen miekkailuasu 240e

Miekkailuasut ovat todella kestäviä, mutta seurassamme ne ovat myös kovalla käytöllä. Uusimista ja korjaamista on ikääntyvien varusteiden kanssa jatkuvasti. Lasten ja nuorten kisakelpoinen 800N kestävä miekkailuasu kustantaa yhteensä n. 240 euroa, jossa miekkailutakki maksaa 100 euroa, housut 80 euroa ja alusliivi 60 euroa.

Miekkailumaski 125e

Kisakelpoisen1600N kestävän miekkailumaskin hinta on noin 125 euroa.

Kalpamiekka 65e

Nuorten kalpamiekka tai lasten minikalpamiekka maksaa noin 65 euroa.

Rintapanssari, miekkailuhanska tai vartalojohto 25e


Mielekkään harrastamisen vuoksi välineet, varusteet ja valmennuksen on syytä olla kunnossa tai ainakin ne motivoivat ja innostavat jatkamaan harrastusta.

Ohjeet sinulle, arvoisa Sponsoroija

Rahankeräys kohdistuu vakiintuneelle harrasteryhmälle. Rahankeräyslain puitteissa rahankeräyslupaa ei tarvita vakiintuneen harrasteryhmän keräyksiin, kun keräys tapahtuu järjestetyissä tilaisuuksissa keräyksestä vastaavan täysivaltaisen henkilön läsnäollessa. Internetissä tai sosiaalisessa mediassa emme kuitenkaan voi rahankeräystä suorittaa. Katso lisätietoja Arpajaishallinnon sivuilta.

Näin ollen, sponsorointikärpäsen puraistessa, ota meihin yhteyttä tai tule salille harjoitusaikoinamme, niin ohjeistamme sinua eteenpäin.

Kun arvokas sponsorointitukesi tavoittaa meidät, päivitämme tämän sivun sponsorointitilanteen.

Halutessasi voimme lisätä tälle sponsorointisivulle ja tämän sivuston pääsivulle yrityksesi logon sponsoroinnin merkiksi.